Financijska revizija

Jačanje nadzora upravljanja i jačanje odnosa s dionicima

U Mazarsu vjerujemo da je revizija ključna za gospodarske temelje pravednog i prosperitetnog svijeta. Revizija je bila i ostala središnja profesija našeg poslovanja. Radimo za javni interes i brigom o organizacijama koje revidiramo i njihovim dionicima pomažemo u izgradnji održivih poduzeća za dobrobit društva u cjelini.

Naš pristup

Radimo sa širokim rasponom klijenata, od tvrtki u privatnom vlasništvu do najvećih korporacija na svijetu.

Sa specijaliziranim timovima posvećenim ključnim tržištima i u svim industrijskim sektorima, možemo vam pružiti stručnost koja vam je potrebna. Angažiranje Mazarsa znači da ćete imati koristi od integriranog, prekograničnog tima s jedinstvenom kontaktnom točkom.

Pružanje kvalitetne revizije znači pružanje uvida, promicanje transparentnosti i pružanje konstruktivnog izazova, što dovodi do jačanja povjerenja u način na koji organizacije izvješćuju svoje dionike. Međutim, tu se ne zaustavlja: snažna, neovisna revizija pridonosi izgradnji pouzdanog okvira kontrole i upravljanja za organizacije koje revidiramo s ciljem osiguranja budućeg uspješnog poslovanja.

Vjerujemo da su, prije svega, ljudi u središtu revizije. Usredotočujemo se na izgradnju pozitivnih, učinkovitih odnosa koji grade povjerenje i pružaju dokazivu vrijednost. Svaka Mazars revizija je jedinstvena. Uzimamo vremena za razumijevanje poslovnog modela, kulture i ekosustava revidirane tvrtke te razmatramo potrebe njezinih dionika, prilagođavajući strategiju revizije određenim utvrđenim rizicima.

Počevši od pažljive tranzicije, a zatim tijekom cijelog postupka revizije, u stalnom smo dijalogu sa svim relevantnim dionicima s jasnom, pragmatičnom i pravovremenom komunikacijom. Ponosimo se svojom strogoćom, neovisnošću misli i ustrajnošću. Uz podršku najnovije tehnologije, globalne metodologije i procesa, pružamo pouzdane, objektivne i pronicljive prosudbe i mišljenja.

Mazars nastavlja razvijati svoju reviziju kroz kontinuirano ulaganje u ljude, procese, obuku i tehnologiju. Razvili smo paket alata unutar Atlasa, naše globalne revizorske platforme, kako bismo omogućili isporuku dosljednih i učinkovitih revizija koje pružaju vrijednost. Naš globalni inovacijski program "Reinventing Audit" omogućuje nam da odgovorimo na potrebe i interese naših klijenata utvrđene redovitim anketama klijenata.

Ovim karakterističnim pristupom usmjerenog na čovjeka, alatima i programom pružamo prošireno iskustvo revizije. Ono koje nadilazi samu usklađenost i doprinosi razvoju održivih poduzeća, gospodarstava i društava.

Naši alati i rješenja

Osnažujemo naše revizore poboljšanim vještinama, procesima i alatima kako bismo tržištu osigurali veću dosljednost, veću učinkovitost i veću vrijednost.

Atlas, naša prilagođena, globalna revizorska platforma osmišljena je kako bi zadovoljila potrebe našeg integriranog partnerstva i naše međunarodne baze klijenata. Podržava razmjenu znanja i najbolje prakse te omogućuje pružanje besprijekornih, integriranih revizija s višesmjernom interakcijom među timovima, olakšavajući rad timova s više vještina i više jurisdikcija.

Koristimo analitiku podataka u različitim područjima revizije kao što su testiranje unosa u dnevnik, priznavanje prihoda i ulaganja kako bismo bolje razumjeli vaše poslovanje, procijenili vaše rizike i ostvarili učinkovitost koja omogućuje našim timovima da se usredotoče na pitanja koja su zaista važna.

Naša sigurna rješenja za klijente omogućuju dvosmjernu komunikaciju tijekom revizijskog postupka, kao što su izvješća o napretku i zapažanja prilikom kontrola.

Naši ljudi

Mi smo jedan agilan, integriran i suradnički tim, u različitim sektorima, uslugama i geografskim područjima. To znači da kombiniramo specijalizirano lokalno znanje s međunarodnom perspektivom koja proizlazi iz toga što smo jedna tvrtka na globalnoj razini. Okupljamo prave ljude, s pravom stručnošću, u pravo vrijeme kako bismo pružili besprijekornu isporuku.

 

Kontaktirajte nas

Želite znati više?