Usluge upućivanja

Profesionalna podrška vašim internim timovima kada vam je najpotrebnija

Mnoge organizacije smatraju da kvalificiranih stručnjaka nema dovoljno. Današnji fondovi talenata za mnoge pozicije stručnjaka su jednostavno premali. U Mazarsu možemo ponuditi kvalitetne izvore koji će vam pružiti stručnjake kada su vam potrebni na željenoj razini.

Naš pristup

Tvrtke se iz mnogih razloga suočavaju s nedostatkom osoblja na poslovno kritičnim položajima. Skupina talentiranih osoba na određenoj lokaciji možda nije dovoljno velika, vaša tvrtka može rasti brže nego što može zaposliti osoblje ili ćete možda morati preuzeti talente specifične za projekt na ograničeno vremensko razdoblje.

Naše usluge izaslanih radnika podržavaju vaše poslovne potrebe. Nudimo talentirane profesionalce za širok raspon vanjskih funkcija, uključujući računovodstvo, porez, ljudske resurse, IT i tajničke usluge poduzeća.

Svi članovi našeg tima dijele jedinstvenu obavezu pružanja rada najviše kvalitete i pokrića zadataka kada imate nedostatak osoblja. Svaki stručnjak ima kvalifikacije, iskustvo u karijeri i  osobine potrebne za rad u dinamičnim okruženjima i postavljanje niza izazova. Mazars se ponosi kvalitetom i energijom svojih ljudi, a ulažemo i velika sredstva u pružanje podrške našim ljudima da postanu eksperti i vođe kakvi žele biti.

Naše usluge

Kada nam se obratite za podršku vašem timu, pružit ćemo vam prilagođeni paket koji odgovara vašim potrebama i ciljevima. Naša podrška omogućava mnoge naše vanjske usluge, kao što su:

  • Računovodstvena pomoć
  • Financijsko izvještavanje
  • Pridržavanje propisa i poreza
  • Podrška unutarnjoj reviziji i kontroli
  • Ljudski resursi i zapošljavanje
  • Obračun plaća
  • Upravljanje projektima

 

Kontaktirajte nas