Osiguranja

Rješenja za budućnost koja će vam pomoći da uspijete na tržištu koje se transformira

Sektor osiguranja svjedoči izrazito brzim promjenama. Najveći izazov s kojim se industrija suočava je upravljanje neizvjesnošću i rizikom koji prati ovaj poremećaj. Tehnološke promjene, promjenjivo regulatorno okruženje i nesigurna gospodarska pozadina mijenjaju očekivanja potrošača. U Mazarsu osiguravateljima pružamo revizijska, porezna i savjetodavna rješenja koja pomažu pretvoriti ove izazove u prosperitetnu budućnost.

Naš pristup

Osiguravajuća društva suočavaju se s višestrukim čimbenicima koji mijenjaju dinamiku industrije i čine je složenijim sektorom za poslovanje. Tehnološku transformaciju, strože propise te političke i ekonomske preokrete treba pažljivo pratiti, pritom konstantno upravljajući promjenama u očekivanjima i ponašanju potrošača.

Mazars posjeduje dugačku prisutnost na tržištu osiguranja te nam naše reference daju nam široki uvid u poremećaje u industriji osiguranja. Nudimo vam cijeli niz rješenja za potrebe revizije i poslovnog savjetovanja. Naš poslovni model kombinira međunarodni opseg s razinama usluga koje biste očekivali od poslovnog partnera za pružanje prilagođenih usluga, bilo brokerima i posrednicima, životnim i općim i korporativnim osiguravateljima ili onim društvima unutar tržišta reosiguranja.

Surađujemo i ulijevamo povjerenje globalnim igračima u osiguranju, regionalnim i lokalnim osiguravateljima, kao i regulatorima i nadzornim tijelima. Kroz suradnju s nama uvijek imate jednu kontaktnu točku koja će vam pružiti najbolje od onoga što Mazars može ponuditi, spajajući prave stručnjake i rješenja iz cijelog poslovanja kako bi odgovarala vašoj strategiji i ciljevima.

Naš tim sastoji se od stručnjaka za osiguranje koji imaju globalno, regionalno, lokalno i regulatorno znanje te tehničku ekspertizu za besprijekorno pružanje izvrsnosti usluga klijentima. Radimo na jedinstvenoj platformi integriranih usluga kako bismo okupili naš multidisciplinarni tim u nizu specijalnosti. Aktuarska dimenzija u potpunosti je ugrađena u naše timove kako bismo bili posebno učinkoviti u pružanju podrške u suočavanju s regulatornim izazovima industrije.

Naše usluge

  • Revizije i usluge davanja uvjerenja
  • Upravljanje rizicima
  • Savjetovanje
  • Financijsko savjetovanje
  • Računovodstvo i outsourcing
  • Porezi

Kontaktirajte nas

Ako želite razgovarati s članom našeg tima za financijske usluge, molimo vas ispunite obrazac u nastavku.

Obrazac RFP