Koji je sljedeći korak za Vaš biznis?

Bilo da ste cijeli život gradili svoje poduzeće ili ste ga stvorili tijekom nekoliko godina, razumijemo da je to veliki dio Vašeg života. Odluka o sljedećem koraku može biti nevjerojatno zastrašujuća i teška.

Stoga je neophodno ispitati sve opcije koje su Vam na raspolaganju.

Bilo da želite prodati svoje poduzeće ili jednostavno tražite pravog partnera koji će Vam pomoći financirati budući rast poslovanja, potrebno je kraj sebe imati pravog partnera. Bez obzira gdje se trenutno nalazite na svome putu, stručnjaci Mazarsa su Vam na raspolaganju za pružiti pomoć u idućem koraku.

Screenshot_80.png

Važnost stručne podrške

Ovdje u Mazarsu imamo veliko iskustvo u savjetovanju poduzeća o rastu i potencijalnoj prodaji. Vjerujemo da je za postizanje najboljih rezultata potrebna kombinacija korporativnih financija, savjetovanja u procesima prodaje poduzeća, poreznog savjetovanja i smjernica za osobno financijsko planiranje. Tu smo kako bi Vam pomogli razumjeti Vaše ciljeve (poslovne i osobne) prije nego što Vam pružimo nezavisne i personalizirane savjete.

Od prvih koraka do završetka prodaje ili čak osobnih financijskih savjeta za budućnost – u mogućnosti smo izraditi plan koji će Vam pomoći.

Bitno je da je Vaš cjelokupni plan prilagođen Vašim ambicijama i dugoročnim planovima, financijskoj situaciji i vremenskom rasporedu. Prije nego što se odlučite na idući korak, održite sastanak s jednim od naših iskusnih financijskih savjetnika.

Screenshot_71.png

Mazars će biti panelist na Liderovoj 14. Konferenciji "Budućnost obiteljskih tvrtki" gdje će Andrija Garofulić i Vladimir Nol detaljnjie predstaviti opcije za Vaš biznis.

Zatražite informativni sastanak

Screenshot_76.png

Preuzmi brošuru