Gen You.

Generacija Y, Generacija Z...Generacija You.

Sljedeća generacija revizora u Mazarsu spremna je izazvati i transformirati reviziju kakvu poznajemo.

Gen You, pridruži nam se

Spremni odigrati svoju ulogu u društvu?

Revizija ima važnu ulogu od javnog interesa. Brinući se o organizaciji koju revidiramo, Mazars pomaže u izgradnji održivog poslovanja za dobrobit cijelog društva. S jasnim ciljem za budućnost, zajedno stvorimo pozitivne promjene.

Dosta ti je greenwashinga?

Poslovanje nije samo maksimizacija profita. Upoznajte Estelle, zaljubljenicu u ekologiju i revizoricu u Mazarsu, koja se bavi važnim globalnim problemima i podupire tvrtke da usklade svoje ciljeve održivosti. Prigrlite karijeru koja ide izvan okvira.

Gen You, pridruži nam se

 
 
 

   

   

  

Zanima te kako su povezani robotika, AI i revizija?

U sve složenijem svijetu, podaci su ključni. Od robotske obrade do umjetne inteligencije i analitike, tehnologija je transformirala procese revizije. U Mazarsu prihvaćamo pametne načine rada razvojem i korištenjem inovativnih digitalnih rješenja kako bi se fokusirali na izazove koji su važni našim klijentima. Nije znanstvena fantastika, nego stvarni svijet.

Želiš znati što se krije iza brojki?

Smatralo se da je revizija isključivo financijske prirode, što je velika zabluda. Upoznajte Celine, revizoricu u Mazarsu koja se bavi IT i ESG zadacima. Vrijeme je za novi pogled na reviziju.

Gen You, pridruži nam se

   

    

     

   

                                                Jesi li spreman/spremna učini pravu razliku?

Revizija je u potpunoj transformaciji i Mazars je u jedinstvenoj poziciji da predvodi te promijene. S našim poduzetničkim duhom, potičemo inovacije, vodstvo i izazivamo status quo. Mi ćemo ti dati glas i pomoći da imaš utjecaj.

Želiš znati kako funkcionira biznis?

Revizija je više od niza brojeva i papirologije. Upoznajte Olivera, revizora u Mazarsu, koji se zavlači pod kožu tvrtke da dubinski razumije način na koji ona funkcionira. Upoznaj nove dimenzije poslovnog svijeta.

Gen You, pridruži nam se

    

    

   

Želiš biti korak ispred?

Početak karijere u reviziji put je razvoja kritičkog mišljenja i mekih vještina. U Mazarsu znamo da je karijera putovanje i da je prvi korak važan. S nama ćeš brzo napredovati, preuzimati odgovornosti koje s vremenom rastu i biti spreman za svoj idući korak.

U potrazi za karijerom i prijateljstvom?

Revizija je pokretač karijere. Upoznajte Mathilde, revizoricu u Mazarsu, koja može osloboditi svoju ambicioznu prirodu u okruženju rasta, različitosti i prijateljstva. Budi svoj i rasti s nama.

Gen You, join us

     

    

   

  

    

Razmišljaš i djeluješ globalno?

Mogućnost međunarodnog rada je game-changer. Upoznaj Helgu, revizoricu u Mazarsu, koja radi na raznim međunarodnim angažmanima i gradi međunarodne odnose. Međunarodni klijenti, timovi i mogućnosti.

Gen You, pridruži nam se

 

  

       

   

Jesi spreman/spremna pridružiti nam se?

Gen You, pridruži nam se