Pridružite nam se

Pridružiti se Mazars Grupi znači preuzeti dio u uzbudljivoj ljudskoj i poduzetničkoj avanturi i povećati mogućnost brzog povećanja Vašeg potencijala.

Talenti – Mogućnost za naš rast

Pridružiti se Mazars Grupi znači preuzeti dio u jedinstvenoj ljudskoj avanturi; to znači izgraditi profesionalnu stručnost priznatu na tržištu i važnije od toga, pravo životno iskustvo. To znači pridružiti se grupi čija cijela povijest je vođena snažnim poduzetničkim duhom, koji postiže neprekidan rast proteklih godina. Mazars je prisutan na globalnom tržištu putem usluga revizije i savjetovanja. Svi njegovi stručnjaci dijele zajedničku kulturu izvrsnosti i mjesto visoke vrijednosti na integritet, neovisnost i poštovanje. Prirodna neprekidna edukacija, kao glavni fokus strategije razvoja karijere, je ključna za politiku zapošljavanja.

Edukacija, u središtu godina provedenih sa Mazars Grupom

Mazars je rastuća, inovativna organizacija koja pruža oslonac. Kao pružatelj usluga, radimo u intelektualno zahtjevnom okruženju.: naša dodana vrijednost dolazi od kvalitete naših timova i njihove sposobnosti da kroz zajednički rad osmisle prilagođene i inovativne pristupe za svakog našeg klijenta. Tehnički i menadžerski trening, međunarodni seminari, dijeljenje znanja i najboljih pristupa dijeljenju alata: razvijenje vaših vještina je jedna od ključnih zadaća Odjela za ljudske potencijale. Zato što cijenimo autonomiju i odgovornost, dajemo Vam mogućnost da razvijete svoju karijeru, omogućavajući obveze i mogućnost mobilnosti, širom svijeta.

Različitost kultura i stručnosti ključnih talenata

Naša jedinstvena organizacija, kao međunarodno partnerstvo je, po prirodi, orijentirano suradnji i multikulturalnosti stavljajući ljudski kapital na prvo mjesto. Mi neprestano razvijamo nove ponude prema potrebama svakog tržišta ili sektora, razvijajući globano dokazane metodologije i učvrščujući postojeće sinergije između zemalja i aktivnosti. Rast Mazars Grupe ima podlogu u različitosti ljudi i kultura što Grupa ističe kao prioritet u ranom prepoznavanju talenata i potencijalnom razvoju budućih vođa.

Naš međunarodni pristup upravljanja talentima inspirirao nas je da kreiramo programe treninga usmjerene na razvoj vještina upravljanja i vodstva. Navedenim programima mogu prisustvovati svi kroz programe Mazars University i naš Executive MBA program, i osiguravaju da je izvrsnost zajednička linija koja povezuje iznad kulturnih različitosti. Dinamičnost i otvorenost, brz i održiv rast, međunarodne ambicije vođene različitošću talenata, sve to čini DNA strukturu modela Mazars Grupe, razvijenu danas u preko 70 zemalja.

Dijelite li vi naše vrijednosti, poduzetnički duh i želite uzeti dio u rastu Mazars Grupe? Ako da, pridružite nam se i iskoristite mogućnost brzog razvoja Vašeg potencijala u izazovnom i multikulturalnom okružju.

Share