Pridružite nam se

Mazarsu su važni ljudi. Naš je cilj privući vrhunske talente i poticati njihov poduzetnički duh kroz inovativnost i vrhunske aktivnosti upravljanja ljudima.

Tvoje godine u Mazarsu su godine koje su važne

U Mazarsu smo u potrazi za vrhunskim talentima koji se žele pridružiti našem međunarodnom partnerstvu, koji žele pridonijeti našem poslovanju, kao i pomoći u gradnji naše i svoje budućnosti. Osim što nudi profesionalni, Mazars nudi i osobni rast. Tvoje godine u Mazarsu su godine koje će te oblikovati, gurati naprijed i ostaviti utjecaja na tebe. Omogućit će ti da putuješ, ulažeš u sebe i pridoneseš rastu brzorazvijajuće organizacije. Nećeš pronaći bolje okruženje za ostvarivanje svog punog potencijala!

Nije prvi posao, nego prvi korak

S obzirom na stalnomijenjajuće poslovno okruženje, Mazars je osmislio obrazovnu strategiju koja potiče zapošljivost zaposlenika Mazarsa. S tim ciljem osmislili smo i vlastiti „Mazars University“ koji funkcionira prema principu kombiniranog pristupa učenju i potiče treniranje i povratne informacije, a nudi i moderne on-line programe. Umjesto fokusiranja isključivo na treninge, mi se fokusiramo na obrazovanje i razvoj svjetske klase. Upravo zato smo se opredijelili za stvaranje najboljeg sveučilišta u klasi – kako bismo podržali naše zaposlenike dok oni razvijaju svoje karijere.

Razvoj uključuje tehničke edukacije, kao i seminare o vještinama vođenja, upravljanja i osobnom razvoju, ovisno o tome u kojoj se točki razvoja nalazi tvoja karijera. Cilj je, ne samo pripremiti te kako bi uspio u Mazarsu, nego povećati i tvoju globalnu zapošljivost omogućavanjem stjecanja vještina koje će ti biti korisne tijekom rada u Mazarsu, van njega, ali i u inozemstvu. Mi u Mazarsu želimo da Mazars za naše zaposlenike bude odskočna daska.

Usuditi se, stvarati, inovirati…kako objasniti ‘posao’ u Mazarsu?

Specijalizirani smo za poslove revizije, računovodstva te savjetodavne i pravne usluge i želimo vas osnažiti dajući vam pristup važnim projektima i profesionalnim izazovma. Uključit ćemo vas u strateške projekte, pripremit ćemo vas za njih i dati vam autonomiju i prostor za rast i brzo napredovanje prema upravljačkim pozicijama.

U Mazarsu favoriziramo ljude nad procesima i upravljamo ih kolektivnom inteligencijom. Zbog toga potičemo poduzetnički duh kroz moderne inicijative, kao što su maratoni za učenje i inovacijski izazovi, potičući naše zaposlenike da daju svoje mišljenje, doprinose i dijele svoje kreativne ideje.

S gotovo 100 zemalja, Mazars ti otvara vrata za međunarodne prilike

Svake godine zapošljavamo više od 6.000 novih stručnjaka u našim globalnim timovima. Postizanje visoke razine raznolikosti jedan je od primarnih ciljeva naše strategije upravljanja talentima, budući da znamo da je raznolikost najbolji pokretač rasta, efikasnosti i angažmana.

Naše jedinstveno međunarodno partnerstvo po prirodi je kolaborativno i multikulturalno, naša raznolikost je pokretač vrijednosti. Kako bismo iskoristili našu raznolikost, moramo znati raditi zajedno. Povrh toga što predstavlja vrijednost za našu organizaciju u cjelini, međunarodnu mobilnost ne treba gledati kao povlasticu, nego ju treba smatrati vrijednim razvojnim alatom za naše zaposlenike.